Deze legendarische groepen komen in 2023 weer samen voor een tournee

Festivals |

Hoewel de Spice Girls regelmatig op een reünie in 2023 zinspelen, staat er vooralsnog niets vast. Maar niet getreurd, we kunnen wel bezoek verwachten van onder andere P!nk, Blink 182 en Blur!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Blink 182

De populaire punkrockband Blink 182 komt in 2023 weer samen voor een nieuwe wereldtournee. Na maanden van speculatie bevestigde Blink 182 afgelopen oktober officieel de terugkeer van Tom DeLonge in de band. De band bracht een nieuwe single 'Edging' uit en kondigde het reisschema aan voor de tournee, die in 2023 begint en tot begin 2024 loopt. Belgische fans zetten 8 september maar beter in hun agenda, want dan houdt de band halt in het Sportpaleis in Antwerpen. 

Blink 182 is ondertussen al bijna 30 jaar bezig. Wat begon als een groep jongeren die muziek speelden in een garage in San Diego, groeide uit tot een van de meest invloedrijke punkbands uit de jaren 90 met meer dan 50 miljoen verkochte albums. Met de terugkeer van DeLonge kunnen de fans na bijna een decennium weer genieten van een flinke portie 90’s nostalgie! 

P!nk

Met meer dan 135 miljoen verkochte platen wereldwijd en drie Grammy Awards op haar naam heeft P!nk haar plaats tussen de groten meer dan verdiend. De pop-punk prinses heeft bevestigd dat ze dit jaar zal terugkeren met een outdoor concert tour. Terwijl haar twee concerten in Parijs La Défense in de zomer van 2023 al zijn uitverkocht, bracht de Amerikaanse ster afgelopen november haar nieuwe single 'Never Gonna Not Dance Again' uit. Het is een geweldige teaser voor haar nieuwe plaat 'Trustfall', die op 17 februari uitkomt. Belgische fans kunnen haar op 17 juni op Rock Werchter zien en horen!

Blur

De legendarische Britse band Blur komt in 2023 terug voor een zomertournee. Ze verkochten al twee shows in Wembley uit en keren voor het eerst sinds 2013, toen de Britse groep headliner op Rock Werchter was, terug naar België. Deze keer kozen ze voor de Lokerse Feesten, die tussen 4 en 13 augustus plaatsvinden. Blur treedt er 8 augustus op, dat wordt genieten van hits als 'Song 2', 'Girls and Boys', 'Country House' en 'Charmless Man'. Dat het maar snel zomer is!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top