Lekker onderuit zakken met 'De Parels Top 100' van Ment TV

Muziek |

‘De Parels’ van Ment TV is een eigenzinnige hitlijst die ondertussen een traditie geworden is bij het inzetten van het nieuwe jaar. De familiezender focust daarin vooral op rust en gezelligheid. Gaande van Vlaamse meezingers tot Duitse classics.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eindejaarsperiode is een feestelijke en in vele gevallen heuglijke, maar ook drukke periode. Wanneer die kerstdiners en oudjaarsfeestjes voorbij zijn, wil je dus gewoon lekker onderuit zakken en genieten van wat huiselijke gezelligheid. Of misschien ben je wel opnieuw aan het werk en heb je daarbij nood aan een muzikale motivator om de motor weer op gang te krijgen?

Daar heeft Ment TV een oplossing voor gevonden. Al enkele jaren programmeren ze op 2 januari hun ‘Parels’-dag. Een hitlijst met nadruk op herkenbare, prettige meezingers uit het Vlaamse en Nederlandse repertoire. Maar er komen ook anderstalige classics aan bod en prachtige Duitse melodieën. Altijd zacht en zoet, altijd om van te genieten… elk nummer languit. Van 10u tot 19u zorgt ‘De Parels’ non-stop voor een stemmige sfeer, ideaal om de eindejaarskaters te verteren.

Een greep uit de namen die zullen passeren? Bart Herman, Ferre Grignard, André Hazes, Boudewijn De Groot, Dana Winner, Gérard Lenorman, Niels Destadsbader, Will Tura, Ingeborg, Gorki, Clouseau… Nog meer horen? Dan weet je waar je vandaag moet zijn!

Ontdek 'De Parels Top 100' op maandag 2 januari van 10u tot 19u op Ment TV. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top