Nieuw op Pickx+: ‘Circle of Live’ zet Belgische artiesten in de schijnwerpers

Muziek | Vanaf morgen verschijnt op Pickx+ de talkshow ‘Circle of Live’, waarin gastvrouw Charlotte Leysen een stoet aan artiesten verwelkomt. Elke aflevering staat een Belgische artiest centraal, die een aantal van diens lievelingsnummers brengt en ook het verhaal achter die muziek vertelt. In de openingsaflevering ontvangt Leysen de Vlaamse zangeres OLIVIA.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Circle of Live’ brengen straffe artiesten van eigen (en éénmaal Nederlandse) bodem niet enkel hun eigen hits, maar ook sterke covers én een song die hen na aan het hart ligt. En dit helemaal live.

In dit eerste seizoen ontvangt Charlotte Leysen OLIVIA, de jazzhoppers van blackwave., de crooner en jazzmuzikant Yannick Bovy, de West-Vlaamse zanger Jérémie Vrielynck, het sextet Cookies and Cream, de winnares van het achtste seizoen van ‘The Voice Belgique’ Charles en singer-songwriter Meau.

We lichten alvast een tipje van de sluier: in de openingsaflevering ontleedt OLIVIA onder meer haar lyrics, die ze overigens zelf schrijft, en haar band met de dit jaar overleden Brits-Australische zangeres Olivia Newton-John. Voorts deelt OLIVIA nog enkele pasklare tips & tricks uit voor beginnende artiesten en mijmert ze over het meest memorabele moment uit haar prille carrière. Spits de oren dus!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top