Pickx @ the festivals: de grote namen die je niet mag missen tijdens het laatste weekend van Tomorrowland

Muziek | Het derde en laatste weekend van Tomorrowland is begonnen en de line-up is even indrukwekkend als altijd. De organisatoren hebben alles uit de kast gehaald en bieden nog steeds het beste van het beste op het gebied van elektronische dansmuziek. Proximus Pickx licht een tipje van de sluier en vertelt je welke artiesten je echt niet mag missen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

I'ts Friday again

Om dit derde en laatste weekend van Tomorrowland af te trappen, zal de Duitser Felix Jaehn vanaf 15u30 op de mainstage zijn tropische house en hits ten gehore brengen. Hij wordt gevolgd door de dubstep-trap van het duo Yellow Claw. Like Mike treedt voor een keer in zijn eentje op in de Crystal Garden. Techno-icoon Ida Engberg staat vanaf 19.00 uur op het Freedom-podium, maar het wordt moeilijk kiezen aangezien de Belg Murdock tegelijkertijd met zijn drum and bass in de Rose Garden staat. Electro-house band W&W staat om 20u40 op de mainstage en Paul Kalkbrenner volgt. Amelie Lens zal het podium van Atmosphere onveilig maken, terwijl de revolutionaire Tinie Tempah in The Library zal staan. De avond wordt afgesloten met een moeilijke keuze tussen Tiësto, Martin Garrix en Hardwell, een keuze die Proximus Pickx je hier kan helpen maken.

Then Saturday

Zaterdag begint om 12 uur op de mainstage met Laidback Luke en Wayback Luke. Zij worden gevolgd door de Fransen Martin Solveig en Kungs, die samen een exclusieve set neerzetten, en Kölsch achteraf. Parallel daaraan zullen Daddy K het Harbour House en Bob Sinclar het Kara Savi podium doen daveren. Het wordt ook weer een geweldige avond met het Belgische Lost Frequencies en Netsky op het podium van The Library. Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike en Charlotte de Witte zullen dan weer het hoofdpodium rocken. Ten slotte staan ook Tale of Us en Angerfist op het programma.

Sunday, what? 

Als afsluiter van dit knotsgekke weekend, dat het allerlaatste zal zijn van Tomorrowland 2022, heeft de organisatie een indrukwekkende line-up voorzien. Romeo Blanco en Paris Hilton zullen de festivalgangers in de namiddag vermaken. De meiden van Nervo en MATTN, maar ook Nicky Romero, Gianluca Vacchi en Laidback Luke zullen de avond aftrappen. Zij worden gevolgd door een reeks grote namen zoals Diplo, Artbat, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet en Modestep. Op de mainstage zullen Lost Frequencies, 3 Are Legend en Major Lazer Soundsystem optreden. Kölsch, Adam Beyer en Vini Vici zijn ook van de partij op het slotevenement.

Beleef Tomorrowland live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 15 en 31 juli alle beschikbare concerten terugvinden op Pickx.be. Of volg het 's avonds vanaf 18 u verder via de app of op Pickx Live (zender 11).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top