‘Saartje’ viert Kerstmis met Axelle Red

Muziek | Het exclusieve praatprogramma ‘Saartje’ op Pickx+ heeft woensdag nog maar eens een verrassing in petto voor het eindejaar. Naast de kerstaflevering met Lieve Blancquaert en Anuna De Wever, ging Saartje Vandendriessche ook in gesprek met de zangeres Axelle Red.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het tweede seizoen van het praatprogramma ‘Saartje’ is volop bezig op Pickx+. In elke aflevering nodigt gastvrouw Saartje Vandendriessche twee gasten uit om op de sofa plaats te nemen voor een diepgaand, maar ongedwongen gesprek. Terwijl de twee gasten ontdekken wat ze met elkaar gemeen hebben, nemen de gespreksonderwerpen verrassende wendingen, gestuurd door trefwoorden die zelfs Saartje op voorhand niet kent. Als extraatje voor kerst zet de gastvrouw de studio open voor een ster die onze beide landshelften verenigt: Axelle Red!

De zangeres achter ‘Sensualité’, ‘Rouge Ardent’ en talloze andere hits is een van onze nationale trotsen, maar ondanks meer dan 5 miljoen verkochte geluidsdragers, laat ze niet zo vaak in haar privéleven kijken. Op de sofa bij Saartje is ze dan weer openhartig over haar leven, haar carrière en alles wat ze doet naast zingen, zoals haar engagement voor goede doelen en voor de hele cultuursector.

Enkele weken geleden bracht de zangeres nog haar versie uit van de kerstklassieker ‘Santa Clause is Coming to Town’, vol soul en met een vleugje jazz. Het is de voorbode voor meer kerstmuziek die Axelle in een geheel eigen jasje heeft gestoken. Wie die muziek als eerste wil horen, kan op 24 december afstemmen op Pickx+ om 22u30 voor de uitzending van 'A Very Special Christmas'. Maar eerst kunnen de fans op 22 december meer leren over de zangeres.

De exclusieve aflevering van 'Saartje' met Axelle Red wordt op 22 december om 22u15 op Pickx+ uitgezonden (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer

Ontdek het exclusieve kerstconcert van Axelle Red op 24 december om 22u30 en op 25 december om 16u op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263. Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top