De Italiaanse Serie A drie jaar langer op Eleven Sports

Sport | Liefhebbers van het Calcio blijven goed zitten bij Eleven Sports. Eleven sloot zonet een nieuwe overeenkomst over de uitzendrechten van de Serie A. De komende drie seizoenen zal het Italiaanse voetbal opnieuw op Eleven te zien zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Alexis Saelemaekers (Milan), Dries Mertens (Napoli), Daan Heymans (Venezia) en een hele rits jonge Belgische beloften: het Italiaanse voetbal heeft een grote aantrekkingskracht op Belgische talenten. 
 
De kampioen van      vorig seizoen, Inter, krijgt het zonder Lukaku ongetwijfeld moeilijk om zijn titel te verlengen want stadsrivaal AC Milan is gebrand om de stad weer rood te kleuren met de hulp van Saelemaekers en de eeuwig jonge Zlatan Ibrahimovic. Maar ook Juventus en Cristiano Ronaldo willen weer een gooi naar de titel doen. 
 
De intrede van Venezia in de hoogste klasse zorgt dan weer voor een vleugje Italiaanse romantiek: prachtige shirts en een pittoresk stadion met onze Daan Heymans als speerpunt in een jonge, dynamische ploeg. De Lega Serie A groeit aan belang. 
 
Een nieuwe resem toptrainers doet komend seizoen zijn intrede in de hoogste klasse waaronder José Mourinho (AS Roma), Maurizio Sarri (Lazio), Massimiliano Allegri (Juventus). 
 
En niet te vergeten: de Serie A kan uitpakken met een rits Europese kampioenen als Chiellini, Bonucci, Locatelli of nog Spinazzola. 
 
Eleven verlengde de rechten op de Italiaanse Serie A tot 2024. Het sloot daartoe een overeenkomst met Infront, de exclusieve mediarechtenpartner van de Serie A.

Volg de Serie A met de tv-optie All Sports van Proximus.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top