Mijmeren over een wereld zonder muziek in aflevering 5 van 'Unplugged+'

Muziek | De muziekshow ‘Unplugged+’ is al aan de laatste aflevering toe op Pickx+. Heb jij dit muziekfestijn vol intieme livesets en vrolijke gesprekken nog niet gezien? Dan geven wij je alle redenen om in te pikken op aflevering 5 die komende zondag en maandag op de buis komt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor de vijfde week op rij ontvangt Ianthe Tavernier vijf topartiesten van eigen bodem in de studio van ‘Unplugged+’. TheColorGrey bijt de spits van de avond af met zijn soulful nummer ‘Suitcase’. Daarna is het aan Sandra Kim met de pianoballad ‘Still the One’, oorspronkelijk van de Canadese popprinses Shania Twain. Belle Perez laat even later de temperatuur enkele graden stijgen met haar zuiderse temperament en het flanconummer 'Bailaremos'.
 
Tussendoor legt Ianthe de artiesten de vraag voor: wat als muziek niet bestond? Wie van de artiesten zou stewardess worden? Wie zou beginnen koken? Wie is zot van ‘Star Wars’? Of wie zou gewoon het concept muziek uitvinden? Welke passies hebben de muzikanten behalve hun kunst?
 
Tijd voor nog wat meer muziek. Intieme, akoestische sets zijn The Starlings uiteraard op hun lijf geschreven, en dat bewijzen ze met de nummers ‘Magic’ en ‘Honey’. Udo laat nadien zijn krachtige stem weerklinken met een gestripte versie van het nummer ‘My Heart’ en toont zijn gevoelige kant met het rustige pianolied ‘Het kan niet zijn’.

Eerbetoon

Sandra Kim maakte afgelopen jaar natuurlijk een grote comeback in het programma ‘The Masked Singer’, en dat zouden we geweten hebben. In de studio van ‘Unplugged+’ herbeleeft ze haar nummers uit die liedjeswedstrijd, maar deze keer kunnen we haar gezicht wel zien. The Starlings leerden we dan weer allemaal kennen dankzij ‘Liefde voor Muziek’. In de studio doen ze hun breekbare versie van K3-cover ‘Little Submarine’ nog eens over.
 
Belle Perez brengt met een medley dan weer hulde aan de Gipsy Kings, een legendarische pop-rumbagroep die de wereld op een speelse manier liet kennismaken met nieuwe muziekgenres.
 
Afsluiten doen we met Udo’s ‘You Got a Good Thing Comin’’, Sandra Kims ‘Who Are You’ en de hit ‘On and On’ van TheColorGrey. Het wordt een uur vol Belgische topmuziek, met andere woorden.
 
Om de intieme sets van deze artiesten te zien, stem je elke zondag af op Pickx+ om 22u30. Op maandagavond om 19u30 volgt een herhaling.
 
Wie bij zijn pack kiest voor de tv-optie 'All Sports''All Stars' of 'All Stars & Sports' kan de nieuwe zender Pickx+ vinden op zender 13. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top