Seizoen 5 van 'Nashville' komt naar Pickx+ en heeft een paar grote verrassingen

Muziek | Fans van 'Nashville', en meer in het algemeen fans van countrymuziek, zullen blij zijn om het vijfde seizoen van de serie op Pickx+ te zien verschijnen. De show gaat over de muzikale avonturen van countrymuzieksterren Rayna Jaymes en Juliette Barnes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Nashville', dat voor het eerst op televisie kwam in 2012, heeft de harten en oren van ontelbare fans veroverd. De Amerikaanse serie wordt geprezen om zijn spannende soundtrack en goed uitgewerkte verhaallijnen, en heeft zes succesvolle seizoenen achter de rug met steeds uitstekende kritieken.
 
De serie dompelt ons onder in de wereld van de countrymuziek, een waar instituut in de Verenigde Staten waarvan het succes nooit is afgenomen. We volgen de ultrapopulaire zangeres Rayna Jaymes (Connie Britton) in haar werk-, familie- en liefdesleven. Na enkele jaren aan de top, ziet Rayna haar fans zich afkeren van haar muziek. Ze krijgt concurrentie van de jonge Juliette Barnes (Hayden Panettiere), een countryster in wording, die een heel andere kijk op het genre heeft.
 
Naast hen zijn er veel andere artiesten en spelers in de muziekwereld, zoals singer-songwriter Scarlett O'Connor of Deacon Claybourne, een zanger met wie Rayna een relatie heeft. Hun dochter, Maddie, ziet zichzelf al in de voetsporen van haar ouders treden. Al die mensen proberen hun plaats te vinden in een wereld die hard en dramatisch is, maar daarom niet minder fantastisch.
 
Een heleboel verrassingen
 
In dit vijfde seizoen vinden we Juliette terug na een vreselijk vliegtuigongeluk, dat ze gelukkig overleeft. Ze is boos op Rayna, die ze verantwoordelijk acht voor haar ongeluk. Die laatste moet een manier vinden om het hoofd boven water te houden nu haar label, Highway 65, het financieel slecht doet. We zien ook hoe dochter Maddie haar eerste stappen in de muziekwereld zet.
 
‘Nashville’ is uniek in zijn genre en is speciaal daarvoor uitgekozen voor Pickx+ om je mee te nemen in een wervelwind van avonturen, met een achtergrond van countrymuziek. En één ding is zeker: verrassingen zullen er genoeg zijn!
 
Het vijfde seizoen van ‘Nashville’ is vanaf 29 april beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Ontdek meer over Pickx+ en lees volgende artikels over de zender, schermgezichten en programma's:

Proximus Pickx lanceert nieuwe zender met talkshow voor Saartje Vandendriessche
Ontdek Pickx+, jouw nieuwe exclusieve bron van sport, fictie en passie
Blijf op de hoogte van wat online, muzikaal en in de cinema gebeurt met 'Fresh'
Ervaar het extreme dagelijkse leven van Amerikaanse kustwachten in 'Coast Guard Alaska'

Ga achter de schermen van de magie met 'Penn & Teller: Fool Us' 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top