Tourist LeMC saboteert collega’s in ‘The Voice van Vlaanden’

Muziek | Het is alweer vrijdag en dat betekent: ‘The Voice van Vlaanderen’ op televisie. Deze week is het tijd voor de vierde Blind Auditions en de concurrentie tussen de coaches is duidelijk voelbaar. Een oude bekende komt opdagen en Tourist LeMC wil er alles aan doen om haar in zijn team te halen. En horen de coaches nu dubbel?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Koen Wauters zal grote ogen trekken vanavond, wanneer hij merkt dat een oude bekende opnieuw plaats zal nemen op het podium. De 22-jarige Amy nam vorig jaar ook al deel aan ‘The Voice’ en maakte toen deel uit van team Koen. Tijdens deze deelname hoopt ze op een tweede kans en dat lijkt aardig te lukken, want ze blaast Tourist LeMC helemaal omver met haar versie van ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston.
 
Tourist is zo hard onder de indruk dat hij er alles aan doet om zijn collega’s te saboteren. “Ik heb de andere collega’s proberen tegen te houden: niet drukken alstublieft! She’s mine!”, vertelt hij. Maar of het hem ook lukt zullen we pas vanavond weten.
 

Double Trouble

Amy horen we al voor de tweede keer, maar in deze auditie horen de coaches twee stemmen. Geen bezoek bij de oorarts nodig, want ze hebben wel degelijk gelijk: het zijn identieke tweelingzussen Marysé & Isabeau Hamers. De 18-jarige jongedames vullen de zaal met een cover van ‘Let Me Down Slowly’ van Alec Benjamin. Een nummer dat ze tweestemmig brengen. Marysé & Isabeau zien het alleszins helemaal zitten. “We kunnen niet meteen een bekende tweeling in de muziekwereld opnoemen, misschien kunnen wij daar wel verandering in brengen", aldus de tieners.
 
Of de coaches ook happig zijn op een dubbelauditie, is nog niet zeker. “Als je met twee komt optreden in The Voice dan ben ik dubbel zo streng als anders. Met z’n twee is het gemakkelijker voor de stress. Het is dan ook zo dat ik tot nu toe in alle seizoen van The Voice van Vlaanderen nog nooit gedraaid heb voor een duo”, zegt Koen. Ze zullen hun beste beentje dus moeten voorzetten.

Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ vanavond om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top