Vier iconische duetten met Stromae

Muziek |

Als we het hebben over de beste Belgische artiesten is Stromae er zeker bij. Hoewel de zanger de afgelopen jaren op de achtergrond verdween, is zijn populariteit nog helemaal niet verdwenen. Hij is een van de gezichten van de nieuwe Instagram- en Facebook-filter van Proximus Pickx. Dé gelegenheid om zijn mooiste duetten uit te lichten.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘La Pluie’ met OrelSan

In dit lied, gericht naar alle Belgen, zingen Stromae en OrelSan over hun herkomst. Het gaat specifiek over Noord-Frankrijk (Caen) en België (Brussel), waar de twee artiesten vandaan komen. In het nummer laten ze hun liefde voor de landen blijken. Sindsdien zijn ze vrienden geworden en nemen ze de moeite om elkaar voor verschillende gelegenheden uit te nodigen.

‘Meltdown’ uit ‘Hunger Games’

Had je daar ooit al van gehoord? Stromae zat ook achter de knoppen van het nummer dat we horen in de film ‘Hunger Games’. Meer bepaald in de derde film ‘The Revolt, part 1’. Meerdere artiesten werkten mee aan het nummer van deze film, waaronder ook zangeres Lorde. Daarnaast zoals gezegd ook Stromae, de rapper Q-Tip, de groep HAIM en de zangeres Pusha T.

‘Arabesque’ met Coldplay

Daarnaast is de belg ook te zien op de daken van Jordanië in een duet met de zanger van Coldplay en tal van muzikanten in november 2019. Het unieke concert werd gegeven ter gelegenheid van de release van het nieuwe album van de wereldwijd gekende groep. Het evenement werd overal ter wereld bekeken. Stromae was er eens op een iets andere manier dan zijn gekende stijl te vinden, maar we houden nog steeds van het resultaat!

‘Papaoutai’ met Will i am

Ook het optreden van de Belg op het podium van de NRJ Music Awards in 2013 blijft acht jaar na datum nog steeds nazinderen. Die avond zette Stromae niet alleen een buitengewoon optreden neer, maar op het podium kreeg hij ook gezelschap van Black Eyed Peas-frontman Will i am. Bovendien betrad hij het podium ook samen met een mini-versie van zichzelf. Samen zongen ze een ongelofelijke versie van 'Papaoutai'. De video is dus echt het bekijken waard!Ontdek de Instagramfilter met Stromae door deze link op je mobiel apparaat te openen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top