Win een gesigneerd shirt van Intermarché-Wanty!

Sport |

De Ronde van Zwitserland wordt dit jaar van 9 tot 16 juni gereden. Zoals je weet hebben we bij Proximus Pickx een groot wielerhart. Speciaal voor deze prestigieuze wedstrijd, die dient als generale repetitie voor de Ronde van Frankrijk, geven we vier gesigneerde truitjes van Intermarché-Wanty weg. Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een shirt!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 9 juni zal het startschot van de 87e Ronde van Zwitserland weerklinken in de Liechtensteinse hoofdstad Vaduz. Het is geen verrassing dat het parcours in het teken van de bergen staat. Grote kampioenen zoals Geraint Thomas, Egan Bernal en Richie Porte konden de Ronde van Zwitserland al op hun palmares schrijven.

Ook dit jaar belooft het een razend spannende editie te worden. Intermarché-Wanty hoopt het minstens even goed te doen als in 2023 want met Biniam Girmay, de sprinter van de ploeg, wonnen ze vorig jaar namelijk de tweede etappe.

Volg de Ronde van Zwitserland van 9 t.e.m. 16 juni integraal met Pickx Sports!

Een shirt van Intermarché-Wanty winnen dat door alle renners gesigneerd is, klinkt dat je als muziek in de oren? Waag dan je kans en geef het juiste antwoord op deze vragen:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top