Win VIP-duo tickets voor de Grote Prijs van België in Spa Francorchamps!

Sport |

Pickx+ zet jou steeds op pole position!

Dankzij “Project One”, de nieuwe top-reeks met Lewis Hamilton, kan jij exclusieve VIP duo-tickets winnen voor de Grote Prijs van België in Spa Francorchamps op 26, 27 en 28 juli!

Doe mee en wie weet voel jij binnenkort de Formule 1-adrenaline vanop de eerste rij! 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Exclusief op Pickx+, een must-see voor iedere autoliefhebber! 

De beklijvende top reeks ‘Project One’ met o.a. Lewis Hamilton, brengt het boeiende verhaal van een van ’s werelds meest tot de verbeelding sprekende wagens.  

Een hypercar met dezelfde hybride-aandrijving als de F1-bolide van Lewis Hamilton, die geschikt is voor de openbare weg? Het bleek lang onmogelijk. In 2017 ging Mercedes de uitdaging aan. Wat volgde was een parcours vol onverwachte hindernissen en vertragingen. Want hoe ga je om met hedendaagse normen inzake snelheid, veiligheid en emissie? En wat doe je met navigatie en bluetooth? Mercedes zocht het uit en vond een antwoord op elke vraag.  

Het resultaat: de revolutionaire Mercedes-AMG One, een hoogtechnologisch wonder dat ongetwijfeld een onuitwisbare stempel zal drukken op de autogeschiedenis. 

Wil jij de Formule 1-adrenaline graag eens vanop de eerste rij voelen? 

Beantwoord dan de 2 onderstaande wedstrijdvragen en maak kans op VIP duo-tickets voor de Grote Prijs van België in Spa Francorchamps!  

Zet je schrap, deelnemen kan van 21 maart tot en met 30 april.  

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top