Bemachtig 1 van de 20 duotickets voor ‘Beestenboel aan boord’

Films | Ben je een dierenvriend? En zeg je geen nee tegen een spannende film? Dan is ‘Beestenboel aan boord’ gegarandeerd iets voor jou! De animatiefilm verschijnt vanaf 27 maart op het witte doek en is een must-see voor jong én oud! Wil jij samen met een vriend of vriendin een plaatsje bemachtigen in de cinema? Lees dan zeker verder, want we verloten maar liefst twintig duotickets!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vini en Tom, twee vrolijke muizen, spitsen hun oren en vangen zo per ongeluk een gesprek op. Ze horen hoe Noach de opdracht krijgt om een ark te bouwen en slechts één koppel van elke diersoort te redden van de naderende zondvloed. Lijdzaam toezien hoe de wereld vergaat? Da’s niet aan deze dappere muizen besteed! Ze slaan de pootjes in elkaar en bedenken een sluw plan om de ark binnen te glippen.

‘Beestenboel aan boord’ is een spannend, humoristisch én muzikaal dierenverhaal. Ideaal voor een namiddag filmplezier met het hele gezin! Benieuwd wat voor kattenkwaad Vini en Tom allemaal uithalen? Vul dan snel onderstaande vragen in en maak kans op een duofilmticket.
Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top