NBA - Camara krijgt bij verliezend Portland weinig speeltijd, Detroit stunt tegen Oklahoma

Sport | Portland heeft zondag (lokale tijd) in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie NBA een nederlaag geleden tegen Chicago. Het team van Toumani Camara verloor in het eigen Moda Center met 96-104 van de Bulls.

Door Belga

Deel dit nieuws

Camara moet de laatste wedstrijden vrede nemen met een invallersrol bij de Trail Blazers en dat was tegen Chicago niet anders. De 23-jarige Brusselaar kreeg nog geen drie minuten speeltijd waarin hij twee punten scoorde en een rebound benutte. Zijn teammaats Jerami Grant (24 punten) en Deandre Ayton (22 punten) lieten zich opmerken, maar dat volstond dus niet voor de zege. De collectief sterke Bulls, onder leiding van DeMar DeRozan (20 punten), trokken met 96-104 aan het langste eind.

Het is voor Portland de 33e nederlaag van het seizoen, tegenover dertien overwinningen. Met dat tussentijds rapport staan Camara en co. op de veertiende plaats (op 15) in de Western Conference.

Oklahoma City Thunder voert de stand in het westen aan met 32 overwinningen tegenover veertien nederlagen, maar liet zich verrassen door Detroit, de afgetekende rode lantaarn in de Eastern Conference (6 zeges tegenover 40 nederlagen). De Pistons zegevierden in de Little Caesars Arena met 120-104, onder meer dankzij 22 punten van Jalen Duren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top