'Les yeux de ma mère' van Arno opnieuw op 1 in de Belpop 100

Muziek | Arno staat met het nummer 'Les yeux de ma mère' voor het derde jaar op rij op nummer een in de Belpop 100 van Radio 1. De luisteraars stemden 'Ploegsteert' van Het Zesde Metaal op twee, 'Ruimtevaarder' van Kommil Foo vervolledigde het podium.

Door Belga

Deel dit nieuws

De hitlijst met uitsluitend Belgische muziek was zaterdag de afsluiter van de Week van de Belgische Muziek. Even voor 18 uur bleek tijdens de uitzending vanuit zijn geboortestad Oostende dat de in 2022 overleden Arno opnieuw het pleit gewonnen heeft.

'Ne me quitte pas' van Jacques Brel viel net naast het podium, 'Housewife' van Daan volgde op vijf. 'Instant Street' van dEUS, 'Daydream' van The Wallace Collection, 'Mia' van Gorki, 'Oh La La La' van Arno's band T.C. Matic en 'Formidable' van Stromae vervolledigden de top tien vol.

Voorts deden twee nieuwkomers hun intrede in de top, meldt Radio 1 in een persbericht. Het gaat om 'Differences Aside' van Loverman en 'Het langste jaar' van Het Zesde Metaal. Uiteindelijk haalden 80 artiesten de top 100. "Daan, dEUS, Het Zesde Metaal, Jacques Brel, Stromae, Arno Hintjens (Arno en T.C. Matic) en Stijn Meuris (Noordkaap en Monza) deden dat elk drie keer."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top