OS 2024 - Team Belgium lanceert webshop

Nieuws | Voor het eerst biedt het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) zijn officiële Team Belgium-kledij te koop aan voor de fans. Donderdagavond om 22u wordt de webshop shop.teambelgium.be gelanceerd. Dat maakte het BOIC bekend tijdens het evenement 'Catwalk to Paris' in de Skyhall van Brussels Airport.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het BOIC liet een marktonderzoek uitvoeren en daaruit bleek de interesse bij het publiek groot te zijn. Op de webshop is er keuze uit een collectie van officiële sportswear en leisure wear en accessoires die de Belgische atleten zullen dragen tijdens de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC, omschrijft de lancering van de webshop als "een hele grote stap". "Dit hoort een beetje bij het nieuwe Team Belgium dat we proberen te zijn", aldus Van Branteghem. "We willen echt wel aanwezig zijn. Onze slogan luidt 'Together, we make history!', dat slaat dus ook op de fans. We hebben hen nodig en willen hen ook inspireren. De kledij van de atleten kunnen dragen, geeft een extra boost. Er is veel interesse. En als dat ook nog wat opbrengt, dan kunnen we verder investeren in de topsport en de omkadering van de atleten."

"Het is fantastisch dat de kledij van Team Belgium te koop wordt aangeboden", vertelde turner Luka Van den Keybus. "Het is een slimme keuze om de teamspirit nog meer aan te zwengelen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top