OS 2024 - Belgische atleten tonen hun olympische outfits tijdens 'Catwalk to Paris'

Nieuws | Team Belgium heeft donderdagavond tijdens de 'Catwalk to Paris' in Zaventem de officiële outfit voorgesteld voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Het fundraisingevenement, waar zanger Daan een live-optreden gaf, werd bijgewoond door een 900-tal personen uit Belgische bedrijven.

Door Belga

Deel dit nieuws

Onder anderen Ambre Ballenghien, Cynthia Bolingo, Sarah Chaari, Felix Denayer, Lindsay De Vylder, Claire Michel, Emma Plasschaert, Luka Van den Keybus, Noor Vidts en Julien Watrin presenteerden samen met professionele modellen de olympische kledij tijdens het evenement in de Skyhall van Brussels Airport. Onder meer Joachim Gérard en Ewoud Vromant tekenden present voor het paralympische team.

Team Belgium en Paralympic Team Belgium zullen in Parijs gekleed worden door Caroline Biss, Café Costume en Ambiorix voor officiële aangelegenheden, Peak en Woody in het olympisch dorp en tijdens het reizen. Samsonite zorgt voor de reiskoffers.

Het grafisch ontwerp werd gecreëerd door Fairchild. Hun concept 'Embrace' komt, net zoals in de campagne, terug in de verschillende items van de sportieve collectie. Modeontwerpster Alexa Fairchild reisde als reserve van het dressuurteam mee naar de Olympische Spelen van Tokio 2020.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top