Nadal hint op einde van carrière in 2024, maar "weet niet wat er nog kan gebeuren"

Sport | Rafael Nadal maakt binnenkort op het tennistoernooi van Brisbane, dat op 31 december begint, na een lange onderbreking door blessureleed zijn rentree in competitie. De 37-jarige Spaanse tennisvedette heeft ondertussen de pensioengerechtigde leeftijd voor tennissers bereikt en nadert stilaan het einde van zijn carrière, maar wil zich nog niet uitspreken over een definitief adieu.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Dit kan mijn laatste jaar worden, maar er zijn nog veel mogelijkheden. Wie weet speel ik nog maar een half jaar of misschien juist nog langer? Eigenlijk zou het normaal zijn als ik na dit jaar stop met tennissen, maar ik wil nu geen uitspraken doen waar ik later spijt van kan hebben. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren", liet Nadal weten via sociale media.

"Ik kan dus niet met zekerheid zeggen dat dit mijn laatste jaar wordt. Ik heb hard gewerkt om terug te kunnen keren en wil nu nog volop genieten van het tennis, want ik weet dat ieder toernooi een van de laatste kan zijn. Maar zolang mijn lichaam het toestaat en ik er nog plezier in heb, denk ik niet dat het zinvol is om al een einddatum voor mijn carrière vast te leggen", aldus de voormalige nummer één van de wereld.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top