Villarreal en Maccabi Haifa houden elkaar in inhaalduel in evenwicht

Sport | Villarreal en Maccabi Haifa hebben elkaar woensdagavond in hun vijfde wedstrijd in groep F van de Europa League in evenwicht gehouden. Het duel in het Estadio de la Ceramica in Villarreal eindigde op 0-0.

Door Belga

Deel dit nieuws

De wedstrijd was eind oktober voorzien, maar werd toen uitgesteld wegens de onrust in Israël door het heropflakkerende Israëlisch-Palestijns conflict.

Het Stade Rennes van Arthur Theate staat in groep F aan kop met twaalf punten, voor Villarreal (10 punten). Beide teams zijn al zeker van de top twee maar vechten op de zesde en laatste speeldag, volgende week donderdag, in een rechtstreeks duel in Frankrijk om de groepswinst. De Grieken van Panathinaikos (4 punten) en Maccabi Haifa (2 punten) sluiten de rij en strijden op de slotspeeldag in Athene voor de derde plaats.

De groepswinnaar stoot rechtstreeks door naar de achtste finales van de Europa League, de runner-up moet zich via een tussenronde plaatsen voor de achtste finales. De ploeg die als derde eindigt wordt opgevist in de tussenronde van de Conference League. Voor de vierde is de Europese campagne dit seizoen ten einde.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top