Mohamed Ihattaren vindt onderdak bij Slavia Praag

Sport | De Nederlandse middenvelder Mohamed Ihattaren heeft een contract tot het einde van het seizoen ondertekend bij Slavia Praag, met een optie voor drie extra seizoenen. Dat meldt de Tsjechische club.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 21-jarige Ihattaren leek begin augustus aan de slag te gaan bij het Turkse Samsunspor, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Volgens Samsunspor stelde Ihattaren "onaanvaardbare" aanvullende eisen.

Kort daarvoor werd de verbintenis van Ihattaren bij Juventus ontbonden. Hij stond sinds de zomer van 2021 onder contract bij de Italiaanse topclub, maar speelde nooit een competitieduel in Turijn. Vorig jaar werd hij een tijdje gehuurd door Ajax, maar door problemen in de privésfeer werd dat geen succes. Eerder speelde Ihattaren tussen 2019 en 2021 voor het eerste elftal van PSV, waar hij ook de jeugdopleiding had doorlopen.

Bij PSV kwam de middenvelder geregeld in conflict met de toenmalige trainer Roger Schmidt en de clubleiding. In februari van dit jaar werd de Utrechter aangehouden in Amsterdam omdat hij zou worden verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin. Eind vorig jaar werd Ihattaren aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top