Man-in-vorm Anthony Limbombe leidt Beveren met twee goals voorbij RSCA Futures

Sport | Op de veertiende speeldag in de Challenger Pro League hebben de RSCA Futures zaterdagavond geen vervolg kunnen breien aan hun knappe 2-5 overwinning vorige week tegen Zulte Waregem. Paars-wit ging in het Koning Boudewijnstadion met 0-2 ten onder tegen SK Beveren na twee doelpunten van Anthony Limbombe (72. en 86.). De ex-Bruggeling leidde de Waaslanders vorige week tegen Dender ook al naar de zege (3-2) met twee goals en een assist.

Door Belga

Deel dit nieuws

Op hetzelfde moment zegevierde Club NXT op bezoek bij Deinze (1-3). Laurent Lemoine (57.) zette de mannen van Hans Somers nochtans op voorsprong, maar de beloftenploeg van blauw-zwart ging via Amine Et Taibi (61.), de 18-jarige Noor Benjamin Faraas (74.) en Sem Audoor (90+3.) in het laatste halfuur nog op en over de Oost-Vlamingen.

Eerder zaterdag boekte Zulte Waregem een logische zege bij hekkensluiter SL16 (1-3). In de stand in de Belgische tweede klasse klimmen Beveren en Club NXT over Dender en Anderlecht naar plaatsen zes en zeven, Deinze volgt als derde op zes punten van leider Beerschot.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top