RSCA Futsal versmacht Servische Loznica met 1-8 in eliteronde van de Champions League Futsal

Sport | RSC Anderlecht heeft vrijdagavond ook zijn tweede wedstrijd in de eliteronde van de Champions League Futsal gewonnen. Tegen het Servische Loznica werd het maar liefst 1-8.

Door Belga

Deel dit nieuws

Rangel (6.) zette de Brusselaars al snel op de goede weg. Na de snelle gelijkmaker van Dorde Rosic (8.) was paars-wit niet aangeslagen en greep het voor de rust nog een geruststellende voorsprong via Edu Borges (9.), doelman Diego Roncaglio (10.) en Dragan Tomic (18.). Na de onderbreking diepten opnieuw Borges (22.) en Tomic (24.), Alberto Saura (29.) en Rafael Vilela (34.) de score nog wat verder uit.

Donderdag won paars-wit tegen het Hongaarse Haladas met 5-2, waardoor Anderlecht momenteel aan de leiding gaat in de groep met zes op zes. Zondagavond wacht in het derde en laatste duel met Sporting Lissabon een tweevoudig CL-winnaar (2019 en 2021) en de verliezende finalist van vorig jaar. De groepswinnaar kwalificeert zich voor de Final Four, die in mei volgend jaar afgewerkt wordt. Palma de Mallorca is de huidige bekerhouder. Vorig seizoen schopte RSCA het voor het eerst tot in de Final Four. Daarin werd het met 1-7 uitgeschakeld door Sporting Lissabon.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top