Bayern verspeelt maximum tegen Kopenhagen, Inter gaat van 3-0 naar 3-3 tegen Benfica

Sport | Bayern München is woensdagavond op de vijfde speeldag in groep A van de Champions League zijn maximum kwijtgespeeld tegen FC Kopenhagen. Het publiek in de Allianz Arena kreeg geen doelpunten te zien (0-0).

Door Belga

Deel dit nieuws

Bayern, dat al zeker was van groepswinst, telt dertien punten. Kopenhagen is de eerste achtervolger met vijf punten, voor Galatasaray (vijf punten) en Manchester United (vier punten).

In groep D blijft de strijd om de leidersplaats voorlopig onbeslist. Real Sociedad en Salzburg scoorden niet (0-0), Benfica en Inter hielden elkaar op 3-3. De Portugezen vermorzelden aanvankelijk de Italianen, waar heel wat basisspelers rust kregen, in de eerste helft met een loepzuivere hattrick van Joao Mario (5., 13. en 34.), nota bene een ex-speler van de Nerazzurri. Marko Arnautovic (52.) forceerde snel na rust de aansluitingstreffer. Davide Frattesi (58.) en Alexis Sanchez (72.) voltooiden de ommekeer.

Sociedad en Inter liggen bovenin de poule in balans met elf punten. Nummer drie Salzburg (vier punten) kan na een 0-2 zege op de openingsspeeldag tegen rode lantaarn Benfica (één punt) de klus voor eigen volk klaren op de slotspeeldag in een onderling duel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top