Emma Meesseman en Fenerbahçe blijven ongeslagen in Euroleague

Sport | Emma Meesseman en Fenerbahçe hebben woensdagavond op de zevende speeldag in de Euroleague in het vrouwenbasket met 64-81 gewonnen op bezoek bij het Hongaarse Miskolc.

Door Belga

Deel dit nieuws

Meesseman was bij de bezoekers uit Istanboel goed voor 16 punten, 5 rebounds en 7 assists. Met veertien punten blijft bekerhouder Fenerbahçe ongeslagen aan de leiding in groep A.

Julie Allemand en het Franse Lyon-ASVEL verloren in dezelfde groep nipt op bezoek bij het Roemeense Sepsi-Sic: 86-85. Enkele seconden voor de laatste buzzer stonden ze nog met één punt aan de leiding. Allemand kwam tot 9 punten, 3 rebounds en 8 assists in 30 minuten. Dankzij de zege komen de Roemenen op gelijke hoogte met ASVEL, met acht punten. Ook Lublin telt acht punten en zo delen drie ploegen de rode lantaarn.

In groep B wonnen het Spaanse Salamanca en Antonia Delaere zonder problemen bij het Hongaarse Gyor: 65-81. Delaere was in 21 minuten goed voor 2 punten, 1 rebound en 2 assists. De Spanjaarden staan met elf punten op de derde plaats in de groep.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top