Toumani Camara en Portland winnen van Indiana

Sport | Toumani Camara en de Portland Trail Blazers hebben maandag een 110-114 zege geboekt tegen de Indiana Pacers in de NBA.

Door Belga

Deel dit nieuws

Camara, opnieuw in de starting five, stond 16:55 op het parket. Daarin was hij goed voor 5 punten en 2 rebounds. De Brusselaar zag zijn teammaat Jerami Grant 34 punten door de korf gooien. Na een vijfde zege in 17 wedstrijden staat Portland op de 13e plaats in de Western Conference.

Philadelphia haalde met 138-94 uit tegen de LA Lakers. LeBron James, die 18 punten liet optekenen, incasseerde de grootste nederlaag in zijn twintigjarige NBA-carrière. Joel Embiid, de MVP van 2023, was goed voor een triple-double (30 punten, 11 assists, 11 rebounds) bij Philadelphia. Tyrese Maxey had met 31 punten ook een groot aandeel in de zege van de 76ers, die op de vierde plaats (12 zeges - 5 nederlagen) staan in de Eastern Conference. De LA Lakers staan met tien overwinningen en acht nederlagen op de achtste plaats in de Western Conference.

Met een veredelde B-ploeg haalde titelverdediger Denver het met 104-113 van de LA Clippers. Nikola Jokic en Aaron Gordon, beiden licht geblesseerd, kregen rust bij de Nuggets. Denver (12z - 6n) is derde in de Western Conference.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top