Mandela Keita reist met Antwerp mee naar Hamburg voor duel tegen Shakhtar

Sport | Antwerp lijkt dinsdag in de vijfde groepswedstrijd in de Champions League tegen Shakhtar Donetsk opnieuw te kunnen rekenen op Mandela Keita. De 21-jarige middenvelder stapte maandag mee met de rest van de spelersgroep op het vliegtuig naar Hamburg, waar de wedstrijd gespeeld zal worden. Dat bleek uit beelden die de Great Old op sociale media verspreidde.

Door Belga

Deel dit nieuws

Keita blesseerde zich op 21 oktober in de competitiewedstrijd bij Charleroi (3-2) aan de knie en kwam sindsdien niet meer in actie. Hij miste zo onder meer het tweeluik in de Champions League tegen Porto (1-4 en 2-0 nederlagen) en de interlandperiode met de Rode Duivels. Begin vorige maand maakte hij in Oostenrijk (2-3) zijn debuut voor de Duivels.

Antwerp kon na vier speeldagen in de Champions League nog geen punten rapen en is zo vierde en laatste in de tussenstand. De Belgische kampioen heeft nog slechts een waterkans op een Europese lente (in de Europa League). Shakhtar is derde in de groep met zes punten. De Oekraïense kampioen won de heenmatch op de Bosuil begin oktober met 2-3 na een knappe remonte na de pauze.

Shakhtar werkt door de oorlog in Oekraïne zijn thuiswedstrijden in de Champions League dit seizoen af in Hamburg. De partij begint dinsdag om 18u45.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top