Win een duoticket voor de nieuwe Hunger Games-film

Films |

“Happy Hunger Games! And may the odds be ever in your favor!” Een beroemde uitspraak, die we al even niet meer gehoord hebben. We zagen Katniss Everdeen voor het laatst op het witte doek in 2015. Ze richtte toen haar pijlen – letterlijk – op de tirannieke president Snow. Hij speelt nu de hoofdrol in de gloednieuwe Hunger Games-prequel, die vanaf 15 november in de bioscoop draait. Kan jij ook niet wachten om de film te zien? Lees dan snel verder, want wij verloten 15 duotickets!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het totalitaire regime van Panem – bestuurd vanuit het Capitool – brengt opstanden, burgeroorlogen en vernielingen met zich mee. Het meesterbrein verantwoordelijk voor deze toestand van chaos en onderdrukking? De machtsbeluste president Snow. Met zijn witte baard, witte roos als vast attribuut en koude karakter maakt hij zijn naam waar.

Heb je je ooit afgevraagd hoe Coriolanus Snow uitgegroeid is tot zo’n meedogenloze heerser? Waarom hij het op Katniss gemunt heeft? Waar zijn genadeloze karakter vandaan komt? In The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes wordt Snows voorgeschiedenis helemaal uit de doeken gedaan. In een meesterlijke vertolking door Tom Blyth leren we de president kennen van een nooit eerder geziene kant: jonger en ... liefdevoller.

Sta je te popelen om de nieuwe film te bekijken in je plaatselijke cinema? Zeg jij geen ‘nee’ tegen een avondje spanning en cinematografische hoogstandjes? Vul dan snel onderstaande vragen in en maak kans op een van onze 15 duotickets! De wedstrijd loopt van 8 tot 22 november. Veel succes!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top