Urbain Spaenhoven en Gregory De Grauwe vervoegen de staf van Glen De Boeck bij Kortrijk

Jupiler Pro League | Bij KV Kortrijk leidde Glen De Boeck maandag zijn eerste training als nieuwe T1. De Kerels verwelkomden ook Urbain Spaenhoven en Gregory De Grauwe, die in het zog van De Boeck de club versterken als assistent en videoanalist.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 65-jarige Spaenhoven komt over van de Antwerpse tweedeprovincialer KVC Wilrijk, waar hij hoofdtrainer was. Eerder was hij ook T1 bij Beerschot, Lierse en Lokeren-Temse.

De veertigjarige De Grauwe was tot begin september videoanalist bij Zulte Waregem. Die functie had hij voordien ook bij Lokeren en Beerschot.

De Boeck heeft in zijn technische staf bij Kortrijk verder nog Joseph Akpala en Jimmy Hempte als assistenten. Glenn Verbauwhede is keeperstrainer en Pieter Jacobs Head of Performance.

Kortrijk pakte vrijdag zijn eerste zege van het seizoen in de Jupiler Pro League. Het klopte Cercle Brugge met 2-1. Met vijf punten na negen matchen zijn de Kerels vijftiende en voorlaatste. Edward Still werd vorige week maandag met een 2 op 24 aan de deur gezet in het Guldensporenstadion.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top