Zulte Waregem in eigen huis onderuit tegen Club NXT

Challenger Pro League | Zulte Waregem, dat vorig seizoen uit de Jupiler Pro League getuimeld is, heeft zondagnamiddag op de zevende speeldag in de Challenger Pro League in eigen huis met het kleinste verschil (0-1) verloren van Club NXT, de beloftenploeg van Club Brugge.

Door Belga

Deel dit nieuws

In het Regenboogstadion scoorde Denzel De Roeve na een kwartier het enige doelpunt van de wedstrijd. Een stevige opdoffer voor Essevee, dat met onder meer Bostyn, Derijck, Seigers, Rommens, Vormer, Vossen, Brüls en Gano heel wat eersteklasse-ervaring aan de aftrap had gebracht. De voorbije weken was het team uit Waregem immers aan een opmars bezig. Sinds ze op de openingsspeeldag met 1-3 onderuitgingen tegen Francs Borains waren ze in alle competities samen zes duels op rij ongeslagen.

Na de tweede nederlaag van het seizoen delen ze in het klassement met dertien punten de derde plaats met Club NXT. Beide teams tellen één punt minder dan nummer twee Patro Eisden en twee minder dan leider Lommel SK, dat nog een wedstrijd minder heeft en zondagnamiddag op bezoek moet bij Club Luik.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top