Derde scoreloos gelijkspel op rij voor Antwerp

Jupiler Pro League | Landskampioen Antwerp heeft zaterdagavond op de negende speeldag in de Jupiler Pro League in de derby op bezoek bij KV Mechelen een scoreloos gelijkspel afgeleverd. Voor Antwerp is het intussen al de derde competitiewedstrijd op rij die op 0-0 eindigde. Met ook nog de 5-0 pandoering van enkele weken geleden in Barcelona erbij, kwam The Great Old nu al vier duels op rij niet meer tot scoren. De laatste doelpunten vielen op vrijdag 15 september in Westerlo, waar Antwerp toen met 0-3 ging winnen.

Door Belga

Deel dit nieuws

Aan kansen nochtans geen gebrek Achter de Kazerne, dat zowat helemaal volgelopen was voor deze derby. In het slot van de wedstrijd volgde nog een Antwerpse belegering van het Mechelse doel, maar ook aan de overkant was het opletten geblazen. Op voorzet van Sandy Walsh had Lion Lauberbach altijd moeten scoren. Voor Antwerp gingen twee pogingen van Toby Alderweireld nipt naast.

Na de vijfde draw dit seizoen staat Antwerp voorlopig met veertien punten op de vijfde plaats. KV Mechelen is met elf stuks negende. Het stamnummer een moet zich nu opmaken voor de Champions League. In hun eerste thuiswedstrijd ooit in de groepsfase staan ze woensdag op de tweede speeldag in groep H tegenover het Oekraïense Shakhtar Donetsk.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top