Vierde competitienederlaag voor Manchester United

Premier League | Manchester United is zaterdagnamiddag op de zevende speeldag in de Premier League tegen zijn vierde competitienederlaag van het seizoen aangelopen. Op Old Trafford werd met het kleinste verschil (0-1) verloren van Crystal Palace, na een doelpunt van Joachim Andersen (25.).

Door Belga

Deel dit nieuws

Door een speling van het lot stonden beide teams voor de tweede keer in vijf dagen tegenover elkaar. Terwijl er dinsdag nog vlot met 3-0 gewonnen werd van Palace in de derde ronde van de League Cup, kon een door blessures geteisterd United deze keer geen vuist maken. Na rust kwamen Bruno Fernandes en Rasmus Höjlund nog enkele keren dicht bij de gelijkmaker, maar scoren lukte niet voor de Mancunians.

Na vier nederlagen in slechts zeven duels is United met amper negen punten weggezakt naar de tiende plaats in de stand. Crystal Palace wipt met een puntje meer over hen naar de negende plaats. In de Premier League verloor ManU eerder dit seizoen van Tottenham Hotspur, Arsenal en Brighton. Nadien was er ook nog een 4-3 nederlaag op bezoek bij Bayern in de Champions League.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top