Beveren vergeet zichzelf te belonen, Patro Eisden zet goede start verder tegen SL16

Challenger Pro League | SK Beveren heeft vrijdagavond op de zevende speeldag van de Challenger Pro League een tweede seizoenszege laten liggen op bezoek bij SK Deinze. De twee ploegen zorgden voor een vermakelijke wedstrijd die een winnaar verdiende, maar er geen kreeg. Het bleef 0-0. Beveren blijft zo op de sukkel. Na zeven speeldagen telt de nummer twee van vorig seizoen slechts zes punten, goed voor de elfde plek. Deinze is zesde met tien stuks.

Door Belga

Deel dit nieuws

Beveren wou tegen Deinze timmeren aan de weg terug naar boven en maakte dat ook duidelijk met zijn spel. De bezoekers waren, op de openingsfase na, gedurende de hele wedstrijd veruit de beste ploeg. Het veldoverwicht vertaalde zich ook in kansen, maar een vervolg aan die mogelijkheden kwam er niet. Het geluk stond daarbij bovendien niet aan de kant van Beveren, dat maar liefst drie keer het doelhout trof en ook een gemaakt doelpunt afgekeurd zag worden wegens buitenspel. De pogingen die wel op het kader vlogen, werden dan weer gekeerd door een uitstekende Nacho Miras, die het doel van Deinze schoonhield.

De wedstrijd tussen de beloften van Standard en seizoensrevelatie Patro Eisden stond in schril contrast met die tussen Deinze en Beveren. Geen boeiend voetbal, weinig kansen, maar wel een winnaar. Na een wedstrijd die zeer weinig om het lijf had, trok Challenger Pro League-nieuwkomer Patro Eisden met 0-1 aan het langste eind. Wouter Corstjens (84.) scoorde de enige treffer van de partij. De Maasmechelaars begonnen sterk aan het seizoen. Met veertien punten staan ze voorlopig op de tweede plek. De Luikenaars zijn hekkensluiter met drie punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top