OGC Nice "opgelucht dat het goed is afgelopen" voor Alexis Beka Beka

Ligue 1 | "We zijn opgelucht dat het goed is afgelopen", reageerde OGC Nice vrijdag op de mediaberichten over zijn 22-jarige middenvelder Alexis Beka Beka. Die dreigde eerder op de dag van het ruim honderd meter hoge viaduct van Magnan te springen. Nadat er uren op hem was ingepraat, konden brandweer en politie de jonge Fransman in veiligheid brengen. De club had zelf ook een psycholoog ter plaatse gestuurd.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Hij wordt nu verzorgd en dat is het belangrijkste", zegt Nice in een persbericht. "Om het medisch geheim niet te schenden en om de privacy van de speler te respecteren, zullen we hier niet dieper op ingaan. We vragen iedereen hetzelfde te doen. Alexis kan op onze steun rekenen."

De persconferentie in aanloop naar de topper tegen Brest is vrijdag niet doorgegaan. Er werd wel getraind, maar de pers mocht daar niet bij aanwezig zijn. Nice, na zes speeldagen tweede in de stand, ontvangt zondagnamiddag competitieleider Brest.

Beka Beka, voormalig Frans jeugdinternational, speelt sinds augustus 2022 voor Nice. Eerder verdedigde hij de kleuren van zijn jeugdclub Caen (2019-2021) en die van Lokomotiv Moskou (2021-2022).Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top