Mario Stroeykens ondertekent een nieuw contract bij Anderlecht

Jupiler Pro League | Mario Stroeykens heeft zijn volgende zomer aflopende contract bij Anderlecht verlengd. Dat maakte paars-wit vrijdag bekend op zijn website. De aanvaller, een jeugdproduct van Anderlecht, ondertekende op zijn negentiende verjaardag een nieuwe overeenkomst tot medio 2026.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Als speler die hier bij de club is opgegroeid, ben ik erg trots met dit nieuwe contract", zei Stroeykens in een eerste reactie. "Het toont het vertrouwen dat de directie in mij heeft en ik ben zelf blij om deel uit te maken van de nieuwe wind die door de club waait. Ik zal elke dag blijven werken om me te verbeteren en kijk ernaar uit om nog veel dat onbeschrijflijke gevoel mee te maken wanneer je als Neerpede-speler voor een vol Lotto Park speelt."

Stroeykens kwam sinds zijn debuut bij Anderlecht in januari 2021 tot 59 officiële duels (5 goals) voor de Brusselaars. Dit seizoen kwam hij tot dusver zes keer in actie onder coach Brian Riemer.

CEO Sports Jesper Fredberg was ook erg tevreden met de contractverlenging van Stroeykens. "De eigen jeugdspelers zullen altijd een belangrijke troef blijven voor RSC Anderlecht. Daarom zijn we erg tevreden dat we, na spelers als Theo Leoni en Yari Verschaeren, nu ook Mario Stroeykens langer aan de club kunnen binden. We zullen er alles aan doen om Mario zijn volledige potentieel te ontwikkelen in de komende jaren."

Anderlecht telt na acht wedstrijden vijftien punten in de Jupiler Pro League. Het staat daarmee vierde. Zaterdag wacht voor de recordkampioen een verplaatsing naar Eupen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top