Arnaud De Lie is nog hongerig: "Wil blijven winnen"

Wielersport | Arnaud De Lie (Lotto Dstny), donderdag de beste in het Circuit Franco-Belge (1.Pro), gaat zondag in de Famenne Ardenne Classic (1.1) voor een nieuwe zege. De jonge Waal viel vorig jaar bij zijn eerste deelname in het slot van de race

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik start zondag in Marche-en-Famenne niet met een gevoel van een revanche", verklaarde De Lie donderdag. "Het is een mooie wedstrijd, ik neem met plezier deel. We zullen starten met een mooie ploeg, de hele startlijst oogt overigens sterk. Ik zit dit seizoen aan negen zeges en wil nog meer overwinningen pakken."

Voor De Lie zit het seizoen er nog niet op. Na de Famenne Ardenne Classic volgen nog de eendagswedstrijden Parijs-Bourges (1.1), op 5 oktober, en Parijs-Tours (1.Pro), op 8 oktober, in Frankrijk en de Ronde van Guangxi (WorldTour), van 12 tot 17 oktober, in China.

In de Famenne Ardenne Classic van zondag moet De Lie het opnemen tegen onder meer kersvers Europees kampioen Christophe Laporte (Jumbo-Visma), uittredend winnaar Axel Zingle (Cofidis) en snelle mannen als Kaden Groves (Alpecin-Deceuninck), Biniam Girmay (Intermarché-Circus-Wanty) en Hugo Hofstetter (Arkéa Samsic).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top