"Onverwachte zaken horen bij de job", zegt Toumani Camara na overgang naar Portland

Basketbal | Toumani Camara noemt zijn overstap van Phoenix naar Portland in de NBA "onverwacht". Tegelijk kijkt hij ernaar uit om zich te integreren bij de Trail Blazers. Dat zegt de 23-jarige basketspeler in een reactie op de ruildeal rond sterspeler Damian Lillard waarbij hij betrokken partij is.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik ben dankbaar te kunnen zeggen dat ik in de NBA zit, onverwachte zaken horen bij de job waarvoor ik getekend heb. Ik zal de Suns-organisatie altijd dankbaar zijn dat ze mij hebben gedraft. Nu kijk ik uit naar de overstap naar mijn nieuwe team en om iedereen te ontmoeten", zegt Camara in een reactie op X, het vroegere Twitter.

Camara ondertekende deze zomer een contract voor vier jaar bij Phoenix, dat hem bij de draft in 52e positie had gekozen. Maar de forward, die indruk maakte tijdens de NBA Summer League, zal komend seizoen niet voor de Suns spelen. De 2,03 meter grote Belg wordt immers betrokken bij een grootschalige ruildeal rond Damian Lillard. De zevenvoudig All-Star verlaat na elf jaar Portland en wordt bij Milwaukee Bucks teamgenoot van de Griekse vedette Giannis Antetokounmpo.

Het nieuwe NBA-seizoen schiet op 24 oktober uit de startblokken. Denver is titelverdediger.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top