Bruce Springsteen annuleert alle concerten dit jaar vanwege maagproblemen

Muziek | De Amerikaanse rockster Bruce Springsteen stelt vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen alle resterende concerten van het jaar uit tot 2024. Op advies van zijn artsen zal hij verder worden behandeld voor maagzweren en uit voorzorg zullen de concerten worden uitgesteld, zo stond er woensdag te lezen op Springsteens Instagrampagina. Op zijn website staan ??nog acht shows in Canada en zes in de Verenigde Staten voor 2023.

Door Belga

Deel dit nieuws

Drie weken geleden maakte Springsteen bekend dat hij behandeld werd voor die problemen. Hij annuleerde daarom alle optredens in september. "Ik ben aan de beterhand en kan niet wachten om jullie allemaal volgend jaar te zien", schreef de 74-jarige woensdag.

Springsteen en zijn E Street Band toerden dit jaar ook door Europa. Hun tournee begon eind april in Barcelona. In juni stond de rockster nog op TW Classic in Werchter.

De nieuwe concertdata in 2024 zullen binnenkort worden aangekondigd. De tickets van dit jaar kunnen daarvoor gebruikt worden of ze kunnen binnen de dertig dagen worden terugbetaald, luidt het in een persbericht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top