Osimhen onderneemt mogelijk juridische stappen tegen Napoli na spotvideo

Serie A | Napoli-aanvaller Victor Osimhen, die eerder in België voetbalde voor Charleroi, onderneemt mogelijk juridische stappen tegen zijn eigen club. De Napolitanen plaatsten een korte video op TikTok waarin ze de spot leken te drijven met de 24-jarige Nigeriaan.

Door Belga

Deel dit nieuws

De video toont hoe de aanvaller een penalty miste in de wedstrijd tegen Bologna van afgelopen zondag, met daarbij commentaar van een vreemd en versneld stemmetje. De opvallende clip, die even circuleerde op de sociale media van de Italiaanse club, lijkt extra olie op het vuur te gooien na een aanvaring tussen Osimhen en Napoli-coach Rudi Garcia tijdens de wedstrijd. De Nigeriaan waardeerde het niet dat hij in de 86e minuut werd gewisseld toen de stand 0-0 was.

Osimhens zaakwaarnemer, Roberto Calenda, legde dinsdagavond op sociale media een verklaring af over het incident. "Wat er vandaag is gebeurd op het officiële profiel van Napoli op TikTok is onacceptabel. Een video waarin Victor werd bespot werd eerst openbaar gemaakt en vervolgens, te laat, verwijderd. Dit is een ernstige zaak die de speler zeer serieuze schade toebrengt en bijdraagt aan de behandeling die de jongen de afgelopen tijd heeft moeten verduren in de media en door fake news. We ondernemen mogelijk juridische stappen om Victor te beschermen."

Osimhen, die in september 2020 aankwam bij Napoli vanuit Rijsel, was met in totaal 31 doelpunten in alle competities een van de belangrijkste drijvende krachten achter de landstitel die Napoli vorig seizoen na drie decennia veroverde.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top