Baloise nog drie jaar naamsponsor van veldritploeg Sven Nys

Wielersport | Dinsdag werd in de gebouwen van Baloise in Berchem de veldritploeg Baloise Trek Lions voorgesteld. De verzekeringsfirma zal nog tot en met 2026 naamsponsor blijven van de wielerformatie van Sven Nys.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Duurzame partnerships zijn voor een wielerteam erg belangrijk", verklaarde Sven Nys. "Samen gaan we de komende seizoenen verder bouwen aan een mooie toekomst. En dat doen we met een talentvolle groep renners en rensters. Binnen deze groep is er een goed evenwicht tussen gevestigde waarden en jong talent. Bij de heren elite verwachten we van Lars van der Haar en Joris Nieuwenhuis dat zij elke week meestrijden voor het podium en overwinningen. Daarnaast staan Thibau Nys en Pim Ronhaar klaar om aan te sluiten en een graantje mee te pikken. Binnen onze dameskern krijgt Fleur Moors de kans om rustig progressie te maken onder de vleugels van Lucinda Brand en Shirin van Anrooij. Afgelopen winter hebben de Baloise Trek Lions 74 keer op een veldritpodium gestaan. We gaan geen cijfer kleven op het aantal podia of overwinningen dat we de komende winter willen behalen, maar we willen mee onze stempel drukken en dit in alle categorieën."

Het team:
Mannen veldritploeg: Thibau Nys, Ward Huybs, Seppe van den Boer, David Haverdings (Ned), Lars van der Haar (Ned), Joris Nieuwenhuis (Ned), Pim Ronhaar (Ned).
Vrouwen veldritploeg: Fleur Moors, Lucinda Brand (Ned), Shirin van Anrooij (Ned).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top