Batshuayi helpt Fenerbahce aan goede start in Conference League, Tielemans start bij Villa

UEFA Conference League | Michy Batshuayi en Fenerbahce hebben hun start in de Conference League niet gemist. Ze wonnen donderdagavond hun eerste groepswedstrijd tegen de Deense vicekampioen FC Nordsjaelland met 3-1. Batshuayi opende meteen zijn rekening in het toernooi.

Door Belga

Deel dit nieuws

Batshuayi (30.) begon als titularis aan de wedstrijd en zette die status extra in de verf met een doelpunt halverwege de eerste helft. Samen met middenvelder Miguel Crespo (24.) legde hij de wedstrijd al snel in een beslissende plooi. Verdediger Serdar Aziz (47.) scoorde na de rust de 3-0 en deed de boeken daarmee toe. Een doelpunt van Oliver Villadsen (55.) deed niet meer ter zake.

Het Aston Villa van Youri Tielemans kende daarentegen een mindere Europese avond. In zijn openingswedstrijd tegen het bescheiden Poolse Legia Warshau liep de Premier League-club meteen een blamage op. Het verloor met 3-2. Tielemans mocht in de basis beginnen, de tweede keer sinds zijn overstap naar The Villains, maar kon de nederlaag niet afwenden en ging mee de boot in. Hij speelde wel de volledige wedstrijd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top