Blessin vervangt Eckert Ayensa door Nilsson in eerste groepsmatch tegen Toulouse

UEFA Europa League | Union Sint-Gillis opent donderdagavond in het Lotto Park in Anderlecht zijn groepsfase van de Europa League tegen het Franse Toulouse. In vergelijking met de verloren competitiematch tegen Racing Genk van afgelopen weekend voert coach Alexander Blessin een wijziging door: Gustav Nilsson krijgt zijn kans in de punt van de aanval, ten koste van Dennis Eckert Ayensa.

Door Belga

Deel dit nieuws

Kapitein Anthony Moris verdedigt het doel en krijgt Kevin Mac Allister, Christian Burgess en Fedde Leysen voor zich in een driemansdefensie. Alessio Castro-Montes en Loïc Lapoussin bestrijken de flanken, terwijl Charles Vanhoutte en Noah Sadiki de centrale as vormen. Lazare Amani en Cameron Puertas ondersteunen diepe spits Nilsson.

Bij de bezoekers is het vooral uitkijken naar de Noor Aron Donnum. Hij ruilde tijdens de afgelopen zomermercato Standard in voor Toulouse en krijgt vanaf de aftrap zijn kans als linksbuiten.


. Opstellingen:

Union: Moris (cap.) - Mac Allister, Burgess, Leysen - Castro-Montes, Vanhoutte, Sadiki, Lapoussin - Amani, Puertas - Nilsson

Coach: Alexander Blessin (Dui)

Toulouse: Restes - Desler, Costa, Nicolaisen, Suazo - Casseres, Sierro (cap.) - Aboukhlal, Schmidt, Donnum - Dallinga

Coach: Carles Martinez (Spa)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top