Win je eigen Walk of Fame-ster ontworpen door Kamagurka!

TMF for a Day |

Was jij een tiener in de jaren negentig? Dan klinkt TMF ongetwijfeld als pure nostalgie in je oren. Goed nieuws, TMF is back! Voor één dag althans. Op zaterdag 14 oktober word je ruim twintig jaar terug de tijd in gekatapulteerd. Met een live event in de Stadsfeestzaal in Antwerpen – én exclusief te bekijken op Pick Live op TV, op Pickx.be en op de Pickx app – serveren we je de beste veejays en bloopers van weleer. Meer nog, er valt ook wat te winnen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De ‘wildste periode uit de muziek-tv-geschiedenis’. Zo kun je de TMF-tijd misschien nog het best omschrijven. Onder andere Katja Retsin, Roos Van Acker, Evi Hanssen, An Lemmens en Sean Dhondt passeerden destijds de revue. Ze praatten de beste videoclips van toen aan elkaar. Dat leidde ook tot het ontstaan van de TMF Awards.

In navolging daarvan worden op 14 oktober - op een kleinschaligere manier – opnieuw sterren uitgereikt en dit aan 9 artiesten. Zij krijgen elk een Walk of Fame-ster die door niemand minder dan Kamagurka werd ontworpen.

Wil je stiekem ook een gepersonaliseerde Walk of Fame-ster 'by Kamagurka' in de wacht slepen? Dat kan! Stem hieronder voor jouw favoriete “superster” en wie weet staat er binnenkort een prachtige Walk of Fame-ster met jouw naam erop bij jou op de kast !


Stemmen kan tot en met 14 oktober 2023 - 16u00.

Vergeet op 14 oktober ook niet te kijken naar ‘TMF for a Day’ want de winnaar van deze wedstrijd wordt tussen 19u en 21u tijdens de live show op TV bekendgemaakt !

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top