Heidenheim wint van Werder Bremen na spectaculaire wedstrijd, invaller Deman geeft assist

Bundesliga | FC Heidenheim heeft zondagnamiddag, op de vierde speeldag in de Bundesliga, zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt tegen het Werder Bremen van invaller Olivier Deman en Senne Lynen. De partij eindigde op 4-2.

Door Belga

Deel dit nieuws

Na amper vijf minuten spelen, kreeg Werder Bremen al een penalty tegen. Ex-AA Gent-spits Tim Kleindienst zette de elfmeter vlekkeloos om. Vlak voor de rust verdubbelde Eren Dinkci (44') de voorsprong. Werder Bremen toonde zich echter mentaal sterk en scoorde vlak na de rust de aansluitingstreffer via invaller Marvin Ducksch (49'). Iets na het uur zorgde Mitchell Weiser (64') zelfs voor de gelijkmaker op assist van onze landgenoot Olivier Deman, die na de rust mocht invallen. Heidenheim sleepte de overwinning nadien echter alsnog in de wacht via opnieuw Eren Dinkci (68') en Jan-Niklas Beste (76').

Naast Olivier Deman zat ook Senne Lynen op de bank bij Werder Bremen. De voormalige middenvelder van Union bleef, in tegenstelling tot zijn landgenoot, de hele wedstrijd op de bank.

Door de overwinning springt Heidenheim over Werder Bremen naar de elfde plaats in het klassement met 4 punten. Werder Bremen is twaalfde met 3 punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top