Valencia vloert Atlético Madrid, Mallorca viert eerste seizoenszege

La Liga | De kop is eraf voor Mallorca in het nieuwe seizoen van La Liga. Het greep zaterdagavond op de vijfde speeldag zijn eerste driepunter op bezoek bij Celta de Vigo: 0-1.

Door Belga

Deel dit nieuws

Vedat Muriqi (85.) kroonde zich in de slotfase tot matchwinnaar met het enige doelpunt van de ontmoeting. Siebe Van Der Heyden speelde tot de 98e minuut mee in het winnende kamp.

Mallorca sluipt zo weg uit de onderste regionen in de tussenstand van de Spaanse eerste klasse en vat momenteel post op de dertiende plaats met vijf punten.

Valencia heeft Atlético Madrid zaterdagnamiddag op de vijfde speeldag van La Liga geen kans gelaten. De hoofdstedelingen incasseerden een 3-0 nederlaag. Hugo Duro (5' en 34') ontpopte zich in de eerste helft tot de kwelduivel van dienst met twee treffers. Javi Guerra (54') draaide het mes voor het uur nog wat dieper in de Madrileense wonde. Axel Witsel ging in het hart van de bezoekende defensie mee ten onder.

Valencia wipt over Atlético in het klassement van de Spaanse eerste klasse, naar de vijfde plaats met negen punten. Atlético is pas zevende met zeven punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top