Twintiger verdacht van doodslag op moeder en broer in Marchienne-au-Pont

Nieuws | De onderzoeksrechter van Charleroi heeft maandag een jongeman van 22 jaar aangehouden, op verdenking van doodslag op zijn moeder en broer zondag in Marchienne-au-Pont, zo bevestigt het parket van Charleroi. De verdachte werd opgepakt in Brussel, waar hij de trein wilde nemen naar Frankrijk.

Door Belga

Deel dit nieuws

De feiten speelden zich af in de rue de Forêt in Marchienne-au-Pont (Charleroi). Daar werden zondag in de vooravond op zolder het levenloze lichaam van de 50-jarige moeder en 17-jarige zoon aangetroffen. De vader werd bebloed gevonden op het gelijkvloers, maar was bij bewustzijn.

Moeder en zoon waren omgebracht door messteken, de vader zou beschoten zijn geweest door een alarmpistool en van de trap zijn geduwd. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht en is intussen buiten levensgevaar.

De verdachte is de 22-jarige zoon van het gezin, zonder gerechtelijk verleden. Hij gaat om een student aan de universiteit van Bergen. Als motief verwees hij naar "persoonlijke en familiale zorgen". De politie kon hem traceren dankzij zijn telefoonverkeer en bankkaartverrichtingen. De twintiger werd in Brussel opgepakt, waar hij van plan was om de trein naar Frankrijk te nemen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top