Orel Mangala is enige afwezige, Aster Vranckx traint met Duivels

Rode Duivels | De Rode Duivels trainen woensdagvoormiddag een tweede keer in hun voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden in Azerbeidzjan en thuis tegen Estland. Er verschenen 24 spelers op het terrein tijdens het voor de media opengestelde eerste kwartier van de training in het nationaal oefencentrum in Tubeke.

Door Belga

Deel dit nieuws

Orel Mangala was de enige afwezige. Hij bleef binnen. Aster Vranckx, de aanvoerder van de beloften, trainde mee met de selectie van bondscoach Domenico Tedesco. De Belgische voetbalbond kon nog niet bevestigen of Vranckx, die geselecteerd werd voor de U21 van Gill Swerts, bij de A-kern blijft.

Yannick Carrasco, die maandag een contract ondertekende bij Al-Shabab, Zeno Debast, Arthur Theate, Jan Vertonghen en Loïs Openda tekenden allemaal present nadat ze dinsdag de groepstraining hadden gemist.

Woensdagmiddag (12u40) staan persmomenten op het programma met Zeno Debast en Charles De Ketelaere.

De Rode Duivels spelen zaterdag (9 september) in Azerbeidzjan en ontvangen drie dagen later Estland in het Koning Boudewijnstadion. Met 7 op 9 staat België voorlopig tweede in groep F achter Oostenrijk (10 op 12). Zweden (3 op 9) volgt als derde, Estland en Azerbeidzjan (allebei 1 op 9) bengelen onderin.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top