CEO Peter Willems vertrekt bij OH Leuven

Jupiler Pro League | CEO Peter Willems vertrekt bij Oud-Heverlee Leuven. Dat heeft OHL dinsdag bekendgemaakt. Willems werd aangesteld in januari 2019.

Door Belga

Deel dit nieuws

Willems droeg volgens OHL bij aan "de aanzienlijke vooruitgang" van de club, die na de promotie in 2020 een vaste waarde in de Jupiler Pro League is geworden. "OH Leuven Women doet ondertussen mee voor de prijzen, onze Academy blijft uitmuntend jong talent ontwikkelen en de community werking werd versterkt", klinkt het. "De leidinggevende kwaliteiten van Peter Willems waren van vitaal belang tijdens de COVID-19 pandemie, wat ervoor zorgde dat de club tijdens deze moeilijke periode kon blijven groeien en tegelijkertijd zijn engagementen naar de gemeenschap kon blijven ondersteunen."

De Leuvenaars zullen nu hun weg verderzetten onder een nieuw leiderschap. In afwachting van de afronding van de procedure voor de aanstelling van een opvolger zal de voorzitter van de Raad van Bestuur, Chris Vandebroeck, de functie van CEO voorlopig overnemen.

Het team van Marc Brys miste zijn start van het seizoen en staat met vijf punten uit zes wedstrijden op de twaalfde plaats in de Jupiler Pro League. Afgelopen speeldag pakte OHL tegen KV Kortrijk (3-0) wel zijn eerste driepunter van het seizoen. Willems was de voorbije weken na die lastige competitiestart de gebeten hond bij de fans. Die vroegen om het ontslag van de CEO.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top