Standard vindt nieuwe middenvelder bij Newcastle United

Jupiler Pro League | Standard heeft dinsdag de komst van middenvelder Isaac Hayden aangekondigd. De 28-jarige Engelsman wordt, zonder aankoopoptie, gehuurd van Premier League-club Newcastle United.

Door Belga

Deel dit nieuws

Hayden was jarenlang een vaste kracht op het middenveld van de Magpies en brengt veel ervaring mee naar Sclessin. Hij speelde sinds 2016 171 officiële duels voor Newcastle. Voordien was hij actief bij zijn opleidingsclub Arsenal en Hull City. Vorig seizoen verhuurde Newcastle Hayden aan Norwich City, in de Engelse tweede klasse.

"Isaac is een fysieke speler met karakter en leiderschapskwaliteiten", zo legde sportief directeur Fergal Harkin uit. "Hij zal zijn ervaring die hij opdeed in de Premier League overbrengen op zijn nieuwe ploegmaats en ik ben ervan overtuigd dat hij ons dit seizoen enorm veel diensten zal bewijzen."

Standard kende met 3 op 18 een tegenvallende seizoensstart in de Jupiler Pro League. Het kon nog niet winnen. Hayden is de zevende inkomende transfer voor de Rouches deze zomer.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top