Tedesco verwelkomt 19 Duivels op training

Rode Duivels | Bondscoach Domenico Tedesco mocht dinsdag 19 Rode Duivels, 15 veldspelers en vier doelmannen, verwelkomen op training in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijden in en tegen Azerbeidzjan (zaterdag 9 september in Bakoe) en thuis tegen Estland (dinsdag 12 september in het Brusselse Koning Boudewijnstadion). Naast Yannick Carrasco ontbraken ook Zeno Debast, Arthur Theate, Jan Vertonghen en Loïs Openda tijdens de voor de pers opengestelde eerste 15 minuten van de training in het nationaal oefencentrum in Tubeke.

Door Belga

Deel dit nieuws

Romelu Lukaku, die na een zomer vol transferperikelen recent onderdak vond bij AS Roma en nog een gebrek aan matchritme heeft, voerde zijn troepen aan op het oefenterrein. Yannick Carrasco tekende nog niet present in Tubeke, hij rondde maandag in Saoedi-Arabië zijn transfer van Atlético Madrid naar Al-Shabab af. Debast, Theate, Vertonghen en Openda bleven binnen om te herstellen.

Dinsdagmiddag volgt vanaf 12u40 nog een persmoment met Amadou Onana en Hugo Siquet, voor het eerst bij de Duivels.

Azerbeidzjan en Estland, waar de Belgen met 0-3 gingen winnen, zijn de kneusjes in de EK-kwalificatiegroep van de Duivels. Ze hebben na drie speeldagen allebei slechts één punt. Zes op zes in de komende campagne is dan ook een must voor de Belgen.

België telt zeven op negen en heeft drie punten achterstand op leider Oostenrijk, dat evenwel een wedstrijd meer gespeeld heeft en nog op bezoek gaat in Zweden. De sleutelwedstrijd om groepswinst zal waarschijnlijk medio oktober in Wenen gespeeld worden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top