LIVESTREAM: Omloop het Nieuwsblad ploegenvoorstelling

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Omloop het Nieuwsblad opent zaterdag 25 februari het Belgische wielerseizoen. De stad Gent verwelkomt de toprenners op Belgische bodem en we mogen ons meteen aan een spektakelstuk verwachten. Met de legendarische Muur van Geraardsbergen en de aankomst in Ninove zijn er meer dan genoeg ingrediënten aanwezig om er een prachtige koers van te maken.

Net zoals de vorige edities biedt Proximus Pickx je de exclusieve mogelijkheid om de presentatie van zowel de mannen- als vrouwenteams voor de start van de wedstrijd live te volgen op deze pagina. Later in het seizoen zullen ook de wielerwedstrijden GP Oetingen, Dwars Door Vlaanderen, de Scheldeprijs en de Brabantse Pijl, telkens voor vrouwen, live te streamen zijn via Proximus Pickx.

Het programma:

09u15-10u35: Presentatie elite ploegen mannen met DJ
10u35-12u00: Break
12u00-13u15: Presentatie elite ploegen vrouwen met DJ

De presentatoren op het podium zijn Linde Merckpoel en Max Vrysens. De presentatie is hier in livestream te volgen alsook op de tv-zenders Pickx+ Sports 1 en Pickx Live. 

Volg de Omloop het Nieuwsblad (mannen en vrouwen) op zaterdag 25 februari vanaf 13u30 live via Sporza op Eén met commentaar van Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer (mannen) en Ruben Van Gucht en Ine Beyen (vrouwen).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top